Tallers de manualitats

Ens adaptem a la temàtica de la fira o al temari que s'estigui treballant a l'escola i ens hi endinsem creant alguna manualitat.

Tallers individuals

Tallers molt diversos, utilitzant diferents materials i textures per aconseguir fer l'objecte, la joguina o l'accessori que ens hem proposat. Activitats de retallar i enganxar, foradar, pintar amb ceres, pintures, modelar amb fang, etc.

Totes les activitats són adaptables a l'edat i inquietuds de cada participant i cadascú s'emporta la seva creació a casa. Per garantir la qualitat del taller, el portem a terme en torns de 5 en 5 o de 7 en 7, depenent de la dificultat o ajuda/atenció que requereixi cada taller. 

Tallers col·lectius

La idea és que cada participant vagi col·laborant a fer una obra conjunta que quedarà a l'espai mentres duri la fira, per exemple. També es pot plantejar com a joc o entreteniment artístic.

Com a exemples de propostes que hem fet dins aquesta modalitat podem parlar de murals diversos, horts i granges (fang i pintura), construcció d'escnearis medievals (cartró, pintura, etc), la pissarra màgica (fang en tots els seus estats) i més. Hi ha participen un màxim 8 artistes per taula, i van rotant, de manera que hi poden arribar a participar molts nens i nenes mentre duri el taller.


*Pel muntatge comptem amb:

-dues carpes de 3x3 metres

-dues taules

-sis cadires per cada taula

-enllumenat de 5 a 15 bombetes LED

-decoració i vestuari per la carpa i l'espai en general per cada ocasió

-necessari punt d'aigua i llum a prop