Qui som

"La creativitat és la intel·ligència divertint-se" A. Einstein

 APRENEM JUGANT és una iniciativa d'Inga Freitas i Júlia Sangés, dues ceramistes i monitores de lleure que ofereixen tallers i activitats lúdiques en festes populars, fires, escoles o als propis tallers.

Filosofia

Aprenem Jugant no és aprendre a repetir unes pautes, Aprenem Jugant té com a objectiu principal que els "artistes" que participen en els nostres tallers entenguin, interioritzin i gaudeixin de descobrir noves tècniques, eines i llenguatges expressius amb el quals puguin donar veu i forma a la seva imaginació i creativitat.

En els nostres tallers ens proposem fomentar confiança i obrir diàlegs amb els que cada personeta es senti lliure de mostrar la seva identitat, prenent decisions per a completar l'objectiu del taller per si sol, però guiat de manera que la idea/projecte que vol dur a terme sigui realitzable.

La motivació i l'interès que mostrem per cada infant es veu en els resultats de les obres obtingudes en els nostres tallers!Aprenem Jugant apropiant-se de les paraules de Paulo Freire afirmem que: Entenem l'educació com a pràctica de la llibertat!

Propostes

Tallers Aprenem Jugant oferim tallers a mida, dins de fires, festes populars, festes d'escola, festes particulars d'aniversari o altres esdeveniments.

Adaptem els tallers donant-los la temàtica que s'escaigui en cada ocasió. La durada dels nostres tallers és de 2 hores i mitja i els oferim a nens i nenes de 3 fins a 15 anys.

Hi ha diverses opcions: quan oferim tallers en fires, en realitzem dos de simultanis, ja que sol haver-hi molta afluència de nens i nenes i així garantim que hi ha espai per tots. També és possible, si és un esdeveniment de menys dimensions, fer un sol taller, comptant exclusivament amb una tallerista.